Angielski  Francuski  Facebook  Biuletyn informacji publicznej

Fundacja Frank Bold

prowadzi nabór na stanowisko

PRAWNIKA

Czy Twoim celem i pasją jest wywieranie pozytywnego wpływu na świat? Czy zamiast wykonywać nudną pracę chcesz pchnąć system energetyczny w kierunku innowacji i demokratyzacji? Uważasz, że zmiana polega na wspieraniu odnawialnych źródeł energii i poprawie jakości powietrza? Jeśli chcesz systematycznie pracować nad zmienianiem świata na lepsze, jesteśmy do tego idealnym partnerem. Zapraszamy Cię do naszego zespołu.

Co na Ciebie czeka?

• Możliwość pracy w wielu obszarach prawa, w szczególności związanych z prawem ochrony środowiska, prawem energetycznym, prawem administracyjnym i odnawialnymi źródłami energii. Będziesz prowadzić sprawy, przygotowywać strategie prawne i wnioski, analizując regulacje polskie, unijne i międzynarodowe.
  • Zaangażowanie w opracowywanie strategii projektowych i ich wdrażanie w Polsce.
  • Inicjowanie i podtrzymywanie komunikacji i współpracy z naszymi partnerami.
  • Koordynacja naszych wspólnych działań, organizację spotkań, tworzenie nowych kontaktów lub tworzenie sieci kontaktów.
  • Możliwość uczestnictwa w organizacji i prowadzeniu warsztatów edukacyjnych.
  • Współpraca z kolegami z Czech i Brukseli. Kilka razy w roku możesz odbywać podróże zagraniczne, aby spotkać się z pozostałymi pracownikami Frank Bold.

Ta praca jest dla Ciebie, jeżeli...

• Masz wyższe wykształcenie prawnicze i minimum rok doświadczenia zawodowego. Dodatkowym atutem będą studia podyplomowe z zakresu prawa ochrony środowiska lub rozpoczęta aplikacja radcowska lub adwokacka.
  • Biegle komunikujesz się w mowie i piśmie językiem polski i angielskim.
  • W sposób pozytywny i aktywny szukasz rozwiązań, nie skupiasz się tylko na problemie.
  • Szybko reagujesz i chętnie podejmujesz nowe wyzwania oraz umiesz pracować samodzielnie, jak i w zespole.
  • Możemy Ci zaufać. Kiedy decydujemy się z kimś współpracować, musimy być pewni, że możemy na nim polegać.

Co oferujemy?

• Nieformalne i przyjazne środowisko pracy.
  • Pracę w zespole doświadczonych prawników, w tym radców prawnych.
  • Elastyczne godziny pracy, świadczenia pracownicze i okazjonalną możliwość pracy z domu.
  • Pracę o pozytywnym wpływie społecznym: “Zmieniamy świat. Prawem”. Jeśli chcesz stać się częścią zespołu Frank Bold, który łączy realizację projektów pro bono z działalnością ukierunkowaną na realizację celów statutowych, nie wahaj się i aplikuj.

Niezwykle ważne są dla Nas wartości, które razem współdzielimy. Zobacz, co jest ważne dla osób pracujących w Frank Bold: http://en.frankbold.org/sites/default/files/frank_bold_values.pdf

Informacje organizacyjne:

• Miejsce pracy: Kraków.
  • Praca w pełnym wymiarze godzin na umowę o pracę.
  • Proponowany poziom wynagrodzenia 2300-2700 netto (w zależności od doświadczenia).
  • Data rozpoczęcia: tak szybko, jak to możliwe.
  • Czas trwania: 12 miesięcy (z możliwością przedłużenia).
  • Termin nadsyłania zgłoszeń: 18 czerwca 2019 r.
  • Rozmowa kwalifikacyjna dla wybranych kandydatów: 28 czerwca 2019 r.

Aby aplikować, wejdź na https://frankbold.org.pl, wypełnij formularz oraz prześlij swoje CV w języku angielskim na adres krakow@frankbold.org do 18 czerwca 2019 r.

Wybrani kandydaci zostaną zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną dniu 28 czerwca 2019 r. w naszym biurze w Krakowie, która będzie prowadzona w języku angielskim.

Dla radcow prawnych Dla aplikantow Dla kandydatow Dla spoleczenstwa