Fundacja Frank Bold prowadzi nabór na stanowisko młodszego prawnika

Fundacja Frank Bold

prowadzi nabór na stanowisko

MŁODSZEGO PRAWNIKA

Jeżeli chcesz wykonywać najwyższej jakości pracę prawniczą, pomagać naszym partnerom i klientom w podejmowaniu właściwych decyzji, angażować się w projekty, które mają sens i zmieniają świat, pracować samodzielnie i być jednocześnie członkiem zgranej grupy, poszukiwać rozwiązań, a nie problemów to zapraszamy Cię do naszego zespołu.

Czego oczekujemy?

• Powinieneś mieć wyższe wykształcenie prawnicze i być co najmniej na I roku aplikacji radcowskiej lub adwokackiej.
  • Powinieneś biegle w mowie i piśmie posługiwać się językiem polskim i angielskim.
  • Powinieneś być w stanie szybko reagować, uczyć się samodzielnie i chcieć podejmować nowe wyzwania.
  • Powinieneś być godny zaufania. Kiedy decydujemy się z kimś współpracować, musimy być pewni, że możemy na nim polegać.
  • Ważne jest dla nas, abyś lubił pracować z ludźmi. Szanujemy naszych partnerów i klientów, staramy się zaspokoić ich potrzeby i traktować ich uczciwie. Równie ważne jest dla nas, aby pracownicy Fundacji dobrze się ze sobą dogadywali.
  • Niezwykle ważne są dla nas wartości, które razem współdzielimy. Zobacz, co jest ważne dla osób pracujących w Frank Bold: http://en.frankbold.org/sites/default/files/frank_bold_values.pdf

Co na Ciebie czeka?

• Możliwość pracy w wielu obszarach prawa, w tym związanych z prawem ochrony środowiska, ochroną danych osobowych, przepisami antykorupcyjnymi i regulacjami dot. odpowiedzialnego biznesu. Będziesz prowadzić sprawy, proponować rozwiązania problemów, przygotowywać strategie prawne, opinie i inne pisma, analizując regulacje polskie, unijne i międzynarodowe.
  • Możesz być odpowiedzialny za inicjowanie i podtrzymywanie komunikacji z partnerami i klientami - będziesz odpowiedzialny za organizowanie spotkań, tworzenie nowych relacji i sieci.
  • Możesz być zaangażowany w akcje pozyskiwania funduszy i tworzenie nowych projektów.
  • Możesz uczestniczyć w organizacji i prowadzeniu warsztatów edukacyjnych.
  • Współpraca z kolegami z Czech i Brukseli. Kilka razy w roku możesz odbywać podróże zagraniczne, aby spotkać się z pozostałymi pracownikami Frank Bold.
  • Będziesz pracować w organizacji, która wciąż szuka sposobów na rozwój i poprawę. Nuda i rutyna z pewnością Ci nie grożą.

Co oferujemy?

• Nieformalne i przyjazne środowisko pracy.
  • Pracę w zespole doświadczonych prawników, w tym radców prawnych.
  • Elastyczne godziny pracy, świadczenia pracownicze i okazjonalną możliwość pracy z domu.
  • Pracę o pozytywnym wpływie społecznym: „Zmieniamy świat. Prawem”. Jeśli chcesz stać się częścią zespołu Frank Bold, który łączy realizację projektów pro bono z działalnością ukierunkowaną na realizację celów statutowych, nie wahaj się i aplikuj.

Informacje organizacyjne

• Miejsce pracy: Kraków.
  • Praca w pełnym wymiarze godzin na umowę o pracę.
  • Proponowany poziom wynagrodzenia 2300 - 2700 netto (w zależności od doświadczenia).
  • Data rozpoczęcia: tak szybko, jak to możliwe.
  • Czas trwania: 12 miesięcy (z możliwością przedłużenia).
  • Termin nadsyłania zgłoszeń: 26 maja 2019
  • Rozmowa kwalifikacyjna dla wybranych kandydatów: 7 czerwca 2019

Aby aplikować, wejdź na https://frankbold.org.pl, wypełnij formularz,  CV w języku angielskim prześlij  do Nas na adres krakow@frankbold.org do 26 maja 2019 r.

Wybrani kandydaci zostaną zaproszeni na rozmowę w naszym biurze w Krakowie, która będzie prowadzona w języku angielskim.

Informacje o sposobie przetwarzania danych osobowych można znaleźć na stronie: